Oglaševanje

Kampanja Ritex

Leto 2023

Apinature d. o. o. in
Študentska organizacija univerze v Ljubljani


Kako iz kilograma zlata
narediti dva?

Leto 2023

Elementum d. o. o.


Jurčkove vile

Leto 2009

GIVO REAL, d.o.o.

Projekt oglaševanja naselja “Jurčkove vile” je obsegal kreativno zasnovo in izvedbo oglaševalske akcije, vključno z logotipom ter sloganom na prepoznavnem zelenem ozadju, izdelavo različnih elektronskih sporočil, oglasov, jumbo plakatov, organizacijo in zakup medijev ter izdelavo promocijskega prospekta.

Kampanja je bila zelo prepoznavna in posledično uspešna, saj je podjetju v zelo kratkem času uspelo prodati vsa stanovanja v novozgrajenem naselju.


Umirite ritem življenja

Leto 2015

Krka, d.d.

Z idejnimi rešitvami za promocijo novega farmacevtskega izdelka podjetja “Krka d.d.” je podjetje sodelovalo na internem natečaju povabljenih agencij v prvih mesecih leta 2015. Kreativna zasnova je vključevala razvoj petih različnih idejnih konceptov, poimenovanj izdelkov, nosilnih sloganov ter vizualnih motivov. Glavni favorit sodelujočih kreativcev podjetja je bil “Umirite ritem življenja”.

Idejne rešitve niso bile realizirane.


Walk ‘n’ Survive

Leto 2015 – 2016

Alpina, d.o.o.

Razvoj novega pohodnega čevlja z inovativnimi rešitvami prezračevanja za pohodništvo v ekstremno vročih okoljih je bila priložnost za repozicioniranje blagovne znamke Alpina na področju trekking obutve. Oglaševalska akcija “Walk ‘n’ Survive “ je nastajala v poletju 2015. Na podlagi večih konceptualnih zasnov z različno stopnjo provokativnosti se je naročnik odločil za pričujočo zasnovo.

Oglasi in drugi promocijski materiali (benerji, roll-upi, idr.) so bili pripravljeni v različnih jezikih za različne ciljne trge: ZDA, Francijo, Nemčijo in Slovenijo. 


Javni najem

Leto 2022

Stanovanjski sklad RS


Apinature

Leto 2020

Apinature, d.o.o.

Tiktok

@api_nature

Izberi naravna čistilna Green Emotion???? in ne pozabi sodelovati v nagradni igri link je gor v profilu????#slovenijatiktok #GreenEmotion #ApiNature #čiščenje

♬ Chill Vibes – Tollan Kim