• info@studiomazzini.si // gsm: +386 (0)41 799 770 // +386 (0)40 877 855

O nas

Studio kreativnih komunikacij

Prvi zametki podjetja predstavljajo projekti, ki ugledajo luč sveta že v sredini 90-ih let prejšnjega stoletja, takrat še pod okriljem K.Š.P.D.-ja ter Alpine d.d. Žiri, kjer se je v veliki meri z ogromnim entuziazmom orala ledina športnega marketinga, grafičnega, industrijskega oblikovanja ter spoznavanja s pravo tržno logiko zahodno-evropskih in ameriških trgov. Trgov na katerih je bilo že takrat edino merilo kakovost, inovativnost in prilagajanje trendom. Ta pionirska doba spoznavanja korporativne in podjetniške logike se je, poleg začetka prenove in predvsem povečanja obsega predstavitvenih katalogov športnih izdelkov blagovne znamke Alpina, končala s prenovo identitete takrat še delniške družbe Alpine, l. 2003.  Tako v oblikovalskem smislu s prenovo, v zgodovini slovenskega oblikovanja enega najpomembnejših znakov, avtorja prof. Tomaža Kržišnika iz leta 1969, kot tudi v marketinškem smislu, kjer je pod vodstvom dr. Mira Klineta nastal obris nove blagovne znamke z novo vsebino povzeto v prav tako svežem sloganu “Meni je prav” oziroma "Fit for me".

 

V obdobju svojega delovanja je podjetje tako spletlo mrežo stalnih in občasnih sodelavcev različnih profilov – oblikovalcev, fotografov, programerjev, tekstopiscev, komunikologov ipd. Prav ta mreža danes podjetju omogoča veliko fleksibilnost ter hitro prilagajanje projektom različne kompleksnosti kot tudi finančnim zmožnostim naročnika. Z našimi partnerskimi podjetji pa tudi najbolj zahtevnim naročnikom omogočamo celostno  storitev – od svetovanja, strateških in kreativnih zasnov, oblikovanja, programiranja, zakupa medijev, do vodenja projektov ter različnih oblik nadzora nad kakovostjo in izvedbo posameznih projektov.

 

Po vseh teh izkušnjah in letih dela, lahko rečemo, da je naša največja prednost, poleg trme in predanosti poklicu, ta, da znamo prisluhnit našim naročnikom in v sozvočju z njimi poiskati najboljše rešitve v danih možnostih in okvirih.

 

Mag. Matjaž Mazzini
direktor

Vrednote, vizija in poslanstvo

Naše poslanstvo

Oblikovanje, posredovanje ali povezovanje kreativnih in inovativnih potencialov v sferi vizualnih komunikaci s ciljem doseganja optimalnih učinkov tako za naročnika kot izvajalce.

Imamo vizijo

Z vključevanjem različnih kreativnih potencialov ustvariti nov oblikovni slog, ki bo združil umetniško izkušnjo z digitalno reprodukcijo sveta – s ciljem zadostiti zahtevam naših naročnikov po ustvarjanju večje dodane vrednosti.

Sledimo vrednotam

Predanost delu, viziji in projektov, razvijanje ustvarjalnega partnerskega odnosa z naročniki, vztrajnost v doseganju zadanih ciljev.

Ekipa

Pri realizaciji številnih projektov, od katerih so nekateri predstavljeni tudi na tem spletnem mestu, so kot člani kreativnega tima  sodelovali ali še vedno sodelujejo: 


kot grafični oblikovalci: Tanja Benčina, Aleksander Brezlan, Renata Burnik, Nina Droll, Uroš Duh, Barbara Goršič, Andrej Humar, Klara Jenko Ogorevc, Maja Kisovec Debeljak, Robert Miklič Koren, Alenka Planinc Kuhar, Tjaša Nastran, Sanja Pilipovič, Maruša Trpin, Rajko Vidrih, Tina Kavčič, Marko Škerlavaj, Jernej Lunder, Diana Blumer Košak, Emil Konjhodžić, Andrea Mazurek, …;


tekstopisci / uredniki: Boris Pintar, Bojan Pristavec, Roman Zajec, Maja A. Vidmar, Mojca Steiner, Tanja Rojc Kronegger, Medeja Kraševec, mag. Dario Berginc…